EuroSpot Led Spot GU10 Zigbee 3.0 RGBCCT 4W

SKU: 6002
  1. Λειτουργεί με Philips Hue και Samsung’s SmartThings Bridge control.
  2. Υποστηρίζει φωνητικές εντολές Amazon Alexa και Google Assistant.
  3. Ρύθμιση έντασης φωτεινότητας,16 εκατομμύρια χρώματα, έλεγχος απόχρωσης και θερμοκρασίας χρώματος.
  4. Εφαρμογή: Σε οικίες, ξενοδοχεία, εκθέσεις κλπ.
  5. Εγγύηση Τριών Ετών.
Αναμένεται
Κωδικός προϊόντος: 6002 Κατηγορία:

Το EuroSpot Zigbee3.0 RGBCCT LED Σποτ είναι ένας έξυπνος λαμπτήρας βάσης GU10 που εκμεταλλεύεται το πρωτόκολλο ZigBee 3.0. Είναι συμβατός με τα πλέον γνωστά έξυπνα ηχεία που υποστηρίζουν Amazon Alexa και Google Assistant (Απαιτείται ZigBee 3.0 Gateway). Μπορεί να ελεγχθεί μέσω τηλεχειριστηρίου RF (Πωλείται Ξεχωριστά), μέσω Smartphone/Tablet και έξυπνου ηχείου (Απαιτείται ZigBee Gateway). Αυτό το έξυπνο σποτάκι χρησιμοποιείται ευρέως τόσο για οικιακό όσο και για επαγγελματικό φωτισμό όπως ξενοδοχειακές μονάδες.

EuroSpot Zigbee3.0 RGBCCT LED Spot

Λειτουργίες:

  1. Το EuroSpot 2.4G RF RGBCCT LED Σποτ είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος μεταβάσεως του φωτισμού σας –βάσεως GU10– στην νέα εποχή της τεχνολογίας μέσω του πρωτοκόλλου επικοινωνίας ZigBee 3.0. Παρακάτω ακολουθούν οι βασικές λειτουργίες του:

2.Οδηγίες τοποθέτησης: 

Τοποθετήστε τον έξυπνο λαμπτήρα στο κατάλληλο ντουί (GU10).

3.Σύνδεση σε Smartphone/Tablet

Χρειάζεται αρχικά να συνδέσετε το Tuya Zigbee 3.0 Gateway (Πωλείται Ξεχωριστά) με το Smartphone/Tablet σας και έπειτα να συνδέσετε το Zigbee σποτάκι με το Zigbee Gateway για έλεγχο του λαμπτήρα μέσω Smartphone/Tablet.

Σύνδεση του ZigBee Gateway με το Smartphone/ Tablet.

(Σημείωση: Όλα τα Tuya Zigbee 3.0 Gateways της αγοράς μπορούν να λειτουργήσουν με το EuroSpot ZigBee 3.0 RGBCCT GU10 λαμπτήρα. Στο παρόν, λαμβάνουμε ως παράδειγμα συνδεσιμότητας το EuroSpot Zigbee 3.0 Gateway).

Αρχικά ενεργοποιήστε το EuroSpot Zigbee Gateway και πιέστε παρατεταμένα το πλήκτρο “SET” μέχρι να ξεκινήσει να αναβοσβήνει η κόκκινη ενδεικτική λυχνία.

Έπειτα μόλις η κόκκινη ενδεικτική λυχνία ξεκινήσει να αναβοσβήνει, μεταβείτε στην εφαρμογή «Smart Life» και επιλέξτε «Προσθήκη Συσκευής» /“Add Device”.

Μόλις σας εμφανίσει αυτόματα την νέα συσκευή που είναι έτοιμη για σύζευξη, επιλέξτε την επιλογή «Προσθήκη»/ “Add” για να ολοκληρώσετε την σύνδεση.

  • Προσθέστε τον EuroSpot Zigbee λαμπτήρα στο ZigBee gateway.

Πρώτα, ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε την συσκευή (από την παροχή ρεύματος) «ONOFF» 3 φορές (ONOFFONOFFON) ή πιέστε παρατεταμένα το πλήκτρο ON από το συνδεδεμένο τηλεχειριστήριο. Όταν η μωβ ενδεικτική λυχνία αναβοσβήσει 3 φορές τότε το σποτάκι έχει τεθεί σε λειτουργία έξυπνης σύζευξης.

(Σημείωση: Όταν το σποτάκι τεθεί σε λειτουργία έξυπνης σύζευξης, παρακαλούμε όπως ολοκληρώσατε την σύνδεση εντός 3 (τριών) λεπτών. Μετά το πέρας των 3 (τριών) λεπτών, το σποτάκι δεν είναι πλέον σε λειτουργία έξυπνης σύζευξης και θα χρειαστεί να επαναλάβετε τα προαναφερόμενα βήματα).

Έπειτα, πιέστε «Προσθήκη νέας συσκευής»/“Add new devices” στην εφαρμογή από το Smartphone/Tablet σας. Αυτομάτως θα εντοπιστεί η νέα ZigBee συσκευή. Στην συνέχεια, ακολουθώντας τα βήματα εντός της εφαρμογής, ολοκληρώστε την σύνδεση. Η νέα συσκευή που μόλις προσθέσατε, θα εμφανιστεί στην αρχική οθόνη της εφαρμογής και θα είναι έτοιμη για χρήση μέσω Smartphone/Tablet.

  1. Αναμετάδοση Εντολής:

Ένα EuroSpot GU10 σποτ μπορεί να αναμεταδώσει το σήμα από το τηλεχειριστήριο σε άλλο EuroSpot σποτάκι, αν το ίδιο βρίσκεται σε ακτίνα μικρότερη των 30μ (χωρίς εμπόδια).
Σε αυτή την περίπτωση, η ακτίνα του τηλεκοντρόλ δύναται να είναι πολύ μεγαλύτερη από τα 30μ.

 

  1. Συγχρονισμός:

Διάφορα EuroSpot έξυπνα σποτάκια μπορούν να λειτουργήσουν παράλληλα, με διαφορετικό χρόνο εκκίνησης, ελεγχόμενα από το ίδιο τηλεχειριστήριο, χρησιμοποιώντας το ίδιο dynamic mode και την ίδια ταχύτητα εντός της εμβέλειας των 30μ.

Από τα άνω μπορείτε να διακρίνετε πως το EuroSpot ZigBee 3.0 LED GU10 σποτάκι είναι η πιο έξυπνη επιλογή φωτισμού για βάσεις GU10, η οποία συνδυάζει πολλαπλές λειτουργίες και δύναται να αποτελέσει μέρος της λύσης για τον έξυπνο οικιακό ή επαγγελματικό φωτισμό της επιλογής σας.

Αριθμός Led

8

Κύκλος On-Off

100 000x

Βάση

GU10

Τύπος Led

SMD

Τύπος χειριστηρίου

Zigbee 3.0

Θερμοκρασίας Χρώματος

2700K-6500K

Θερμοκρασία Λειτουργίας

'-10°C/ +40°C

Τεμάχια/Συσκευασία

1

Τάση λειτουργίας

AC: 100-240V

Συχνότητα

50-60 Hz

Στεγανότητα

IP20

Πιστοποιητικά

CE-RoHS-FCC

Μέγιστη ισχύ σε Watt

4W

Κωδικός Χρώματος

RGB+CCT

Χρώμα Φωτισμού

RGB+CCT

Κατανάλωση Ενέργειας

4 kWh/1000h

Κανάλια

Zigbee 3.0

Γωνία δέσμης

30°

Φωτεινή Ροή σε Lm

300-320 lm

Ετικέτα Ενεργειακής Απόδοσης

F

Εγγύηση

3 Years

Διάσταση Συσκευασίας

60x50x50 mm

Διαστάσεις

Φ57×50 mm

Χρόνος Ζωής Led

50 000 Hours

Χρόνος Έναυσης

0.1 s

Χρώμα Φωτιστικού

Λευκό

Υλικό

Πλαστικό

EAN Code

5200430460022

Εμπορικό Σήμα

EuroSpot Led

Καλάθι αγορών
Scroll to Top