Λίγα λόγια για εμάς

Η κυρίαρχη αίσθηση του φωτισμού LED έχει την υπογραφή Lighting Expert για πάνω απο 12 χρόνια! Με ένα δίκτυο 1.000 πελατών εξειδικεύεται στη διάθεση προϊόντων φωτισμού LED και τη δημιουργία λύσεων για κάθε χώρο εσωτερικό ή εξωτερικό, αξιοποιώντας τη δύναμη των πιο σύγχρονων τεχνολογιών! Με επίκεντρο τη βιωσιμότητα, την αποδοτικότητα, τη δέσμευση στην τεχνολογική πρόοδο και την ικανοποίηση των πελατών προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις που δε φωτίζουν μόνο χώρους, αλλά βελτιώνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν το κόστος ενέργειας!

Άμεση παράδοση

Μπορείτε να έχετε τα προϊόντα φωτισμού που θέλετε τη στιγμή που τα χρειάζεστε! Η παραγγελία σας θα παραδοθεί 24 ώρες μέτα την επιβεβαίωσή της. Το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας θα σας δώσει τις καλύτερες τιμές μεταφορικών εξόδων.  

Η αποθήκη μας

Όλα τα προϊόντα μας αποθηκεύονται στην αποθήκη μας στην Αθήνα. Διατηρούμε το 99% των ειδών του καταλόγου μας σε απόθεμα. Οι επιβεβαιωμένες παραγγελίες συσκευάζονται και αποστέλλονται εντός 24 ωρών.

B2B
Είσοδος πελατών χονδρικής

Προσφέρεται στους πελάτες της Eurospot άμεση πρόσβαση στην πύλη B2B στη διεύθυνση www.eurospotled.com, όπου μπορούν να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων, να προβάλουν φωτογραφίες, να κατεβάσουν αρχεία IES, δεδομένα προϊόντων, εγχειρίδια εγκατάστασης, καθώς και να ελέγξουν τις ανοιχτές παραγγελίες και τις καταστάσεις λογαριασμού.  
Καλάθι αγορών
Scroll to Top